V zaledju Slovenske Istre, sredi razgibane pokrajine in zelenih gričev, kot čer sredi morja stoji gostilna Belvedur. Domačija z dolgoletno tradicijo, odmaknjena od vsakodnevnega vrveža, kjer boste doživeli naravo in bogastvo okusov podeželja Slovenske Istre. Dobrote iz naše domače kuhinje lahko okušate na terasi, v senci košatega starega oreha, s katere se odpira razgled na dolino reke Dragonje, celoten Tržaški zaliv v zakulisju pa se bohotijo Julijske in Karnijske Alpe vse tja do Dolomitov.

Na drugi strani gostilne pa leži dolina Malinske, ki je za naše goste zanimiva predvsem zaradi številnih sprehajalnih poti. Sicer pa je dolina hrbtenica naše kulinarične ponudbe, njena prst je ena najrodovitnejših v Istri. Za našo kuhinjo ravno v tej dolini okoliški kmetje z žulji in znojem pridelajo skoraj da vse, kar pozna tradicionalna Istrska kuhinja, ki je osnova jedilnega lista naše gostilne. Za njegovo bogato popestritev poskrbijo Malinski gozdovi, s svojimi zakladi belega in črnega tartufa, divjimi šparglji, različnimi vrstami gob, ter drugimi gozdnimi sadeži in zelišči, ki bogatijo okuse istrskih enolončnic in domačih žganjic.

Odlikuje nas to, da praktično vse jedi pripravljamo po recepturah na tradicionalen način, tako kot so nas naučile naše mame in none ter na “živem” ognju. Dnevno pečemo svež kruh. Po predhodnem dogovoru lahko skupaj z nami oblikujete svoj meni tudi s pridihom morja.

Dodatno nudimo tudi doma pripravljene in pridelane marmelade, oljčno olje, istrsko vino, tartufe, suhomesnate izdelke, različne vrste sire, sezonsko sadje in zelenjave. Marsikaj bi se še našlo, s čimer si lahko okuse Istre pričarate doma.

Ker se nahajamo precej na samem, smo zato zelo primerna gostilna za pogostitev zaključenih družb in organizacijo različnih praznovanj.

Opening Hours

Monday

14.00 - 22.00

Tuesday

14.00 - 22.00

Wednesday

14.00 - 22.00

Thursday

14.00 - 22.00

Friday

14.00 - 24.00

Saturday

14.00 - 24.00

Sunday

14.00 - 24.00